Obilježavamo 25 godina uspješnog poslovanja

Pratite nas na društvenim mrežama, nagrađujemo Vašu vjernost.

Duga tradicija

Placa Catering dio je Placa ugostiteljstva d.o.o. čija tradicija poslovanja traje od davne 1993. godine.

  • Ugostiteljska tradicija

    Placa Catering nastavak je dugogodišnje ugostiteljske tradicije vlasnika mnogobrojnih uspješnih restorana Gorana Vručinića.
  • Izvrsna hrana

    Sva hrana koja izlazi iz kuhinje Placa Cateringa rađena je od vrlo kvalitetnih i pomno biranih namirnica.
  • Odlična ulsuga

    Tim profesionalnih kuhara, konobara i dostavljača čini da usluga bude na visokoj razini, koja može zadovoljiti sve zahtjeve.

Članovi Placa ugostiteljstva

Što kažu naši zadovoljni klijenti:

Hrvatsko društvo skladatelja

Placa Catreing sinonim je za izvrsnost hrane i usluge.

ORIS Kuća arhitekture

Placa catering organizira sve događaje u našoj kući, što dovoljno govori o tome koliko smo zadovoljni njihovom hranom i uslugom.

LAA Agency

Tim kuhara iz Placa Cateringa je kuhao za Duran Duran, Dubiozu Kolektiv, Gogol Bordello, Laibach, Apocalypticu, Slayer, Slash, Totto, Editorse i mnoge druge izvođače, a svi nabrojani su naprosto bili oduševljeni s hranom.

Kino Europa

U sklopu kina Europe često organiziramo razna kulturna i filmska događanja gdje imamo potrebu za cateringom. Catering Placa pokazao se kao jako dobar odabir, a naši su partneri vrlo zadovoljni s njihovom vrhunskom uslugom i iznimno ljubaznim osobljem. Osim kvalitete usluge i hrane, Catering Placa se pokazao i kao vrlo ugodan partner u komunikaciji i dogovaranju.

GONG

GONG je na mnogim konferencijama, seminarima i događajima angažirao Placa Catering i izuzetno smo zadovoljni uslugom i ponudom. Ono što nam je važno jest fleksibilnost oko dogovora menija kada se radi o većim grupama što nama uvelike olakšava organizaciju naših javnih događaja i edukacija. Uz odličnu hranu i ljubazno osoblje od velike važnosti nam je upravo ta fleksibilnost i brzina dogovora oko usluge.

Festivala tolerancije - JFF Zagreb

Placa catering je tim na koji uvijek možete računati da će pripremiti savršen domjenak i gastro ponudu, čak i za najuvaženije goste i našu vjernu
publiku, koje smo imali priliku ugostiti na otvorenjima manifestacija Festivala tolerancije - JFF Zagreb. Odlična ponuda jela i pića te profesionalna usluga razlog su zašto ih preporučujemo svima kojima je stalo do vrhunske usluge i doživljaja.

Petra Pekica

Ekipa je za svaku preporuku, pa eto, ekipo iz Rijeke, ako vam treba dobra i fleksibilna usluga cateringa, Placa Catering it is!

Katarina Crnčić

Izuzetno smo zadovoljni organizacijom i uslugom Placa cateringa. Od inicijalnog kontakta i sastavljanja ponude pa sve do samog izvršenja. Placa catering angažirali smo za naše vjenčanje koje je bilo specifično po tome što velik broj gostiju ne jede meso, a Placa catering nam je već kod prvog upita sastavio ponudu jela koja je sadržavala velik broj
jela bez mesa te je meso bilo prezentirano kao odvojeno od svega ostalog. Hrana je bila odlično pripremljena, ukusna i jako lijepo prezentirana. Od svih gostiju dobili smo samo riječi pohvale za ponuđen izbor hrane. U budućnosti ćemo se svakako ponovno obratiti Placa cateringu te ćemo ih s veseljem svima preporučiti.

Naša misija

Promicati tradicijsku kuhinju te ju istovremeno prezentirati na moderan i inovativan način.