Tradicija poslovanja u ugostiteljstvu od 1993. godine

Placa catering nastavlja dugogodišnju ugostiteljsku tradiciju vlasnika Gorana Vručinića. Od privatnih, poslovnih i kulturnih domjenaka do ekstravagantnih banketa, Placa catering udovoljava i najizbirljivijim nepcima te promiče novi pogled na catering i gastronomiju.

Placa catering nudi inovativna catering rješenja koja kvalitetom zadovoljavaju najviša očekivanja Vas i Vaših gostiju.

Osim organizacije cateringa veći dio poslovanja odnosi se na pripremu toplih obroka koji se svakodnevno dostavljaju tvrtkama, vrtićima, školama i drugim institucijama.

Saznaj više

Chef Placa cateringa

Zoran Gajić je kuhar koji čvrste temelje struke konstantno nadograđuje novima znanjima kroz edukacije i kontakte s klijentima i ljudima struke.

Kroz dugogodišnje iskustvo u cateringu i kroz rad u različitim tipovima restorana, a sve uz pozitivnu komunikaciju s klijentima, čije želje i potrebe poštuje i ispunjava, stekao je znanja, ali i iskustva potrebna za kreativno ostvarivanje zadataka i vođenje tima u Catering Placa.

Zašto odabrati Placu catering?

 • Ukusna hrana

  Namirnice s kojima kuhamo su provjerene i vrhunske kvalitete. Sva jela koja izlaze iz kuhinje Place catering dio su kreacije našeg sjajnog kuhara, što dovoljno govori o kvaliteti hrane koju serviramo.
 • Vrhunska usluga

  Iznimno smo ponosni na naše osoblje koje je educirano, pedantno, uslužno i ugodno.
  Usluga i hrana koju serviramo dio su simbioze koja čini Placu catering vrhunskim cateringom.
 • Pouzdana organizacija

  Od inicijalnog prvog kontakta do postprodajne usluge, komunikacija i organizacija Vašeg događaja su u pouzdanim rukama. Uspješno rješavamo nepredviđene situacije, kako bi Vaš event tekao savršeno.

Obitelj Placa ugostiteljstva

Hrvatsko društvo skladatelja

Placa Catreing sinonim je za izvrsnost hrane i usluge.

ORIS Kuća arhitekture

Placa catering organizira sve događaje u našoj kući, što dovoljno govori o tome koliko smo zadovoljni njihovom hranom i uslugom.

LAA Agency

Tim kuhara iz Placa Cateringa je kuhao za Duran Duran, Dubiozu Kolektiv, Gogol Bordello, Laibach, Apocalypticu, Slayer, Slash, Totto, Editorse i mnoge druge izvođače, a svi nabrojani su naprosto bili oduševljeni s hranom.

Kino Europa

U sklopu kina Europe često organiziramo razna kulturna i filmska događanja gdje imamo potrebu za cateringom. Catering Placa pokazao se kao jako dobar odabir, a naši su partneri vrlo zadovoljni s njihovom vrhunskom uslugom i iznimno ljubaznim osobljem. Osim kvalitete usluge i hrane, Catering Placa se pokazao i kao vrlo ugodan partner u komunikaciji i dogovaranju.

GONG

GONG je na mnogim konferencijama, seminarima i događajima angažirao Placa Catering i izuzetno smo zadovoljni uslugom i ponudom. Ono što nam je važno jest fleksibilnost oko dogovora menija kada se radi o većim grupama što nama uvelike olakšava organizaciju naših javnih događaja i edukacija.

Festivala tolerancije - JFF Zagreb

Placa catering je tim na koji uvijek možete računati da će pripremiti savršen domjenak i gastro ponudu, čak i za najuvaženije goste i našu vjernu
publiku, koje smo imali priliku ugostiti na otvorenjima manifestacija Festivala tolerancije - JFF Zagreb. Odlična ponuda jela i pića te profesionalna usluga razlog su zašto ih preporučujemo svima.

Petra Pekica

Ekipa je za svaku preporuku, pa eto, ekipo iz Rijeke, ako vam treba dobra i fleksibilna usluga cateringa, Placa Catering it is!

Katarina Crnčić

Izuzetno smo zadovoljni organizacijom i uslugom Placa cateringa. Placa catering angažirali smo za naše vjenčanje. Hrana je bila odlično pripremljena, ukusna i jako lijepo prezentirana. Naši gosti na svadbi su naprosto bili oduševljeni švedskim stolom.

Zanima Vas više? Pošaljite nam upit.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.