Tradicija poslovanja u ugostiteljstvu duga 25 godina

Duga tradicija

Placa Catering dio je Placa ugostiteljstva d.o.o. čija tradicija poslovanja traje od davne 1993. godine.

Članovi Placa ugostiteljstva

Što kažu naši zadovoljni klijenti:

Hrvatsko društvo skladatelja

Placa Catreing sinonim je za izvrsnost hrane i usluge.

ORIS Kuća arhitekture

Placa catering organizira sve događaje u našoj kući, što dovoljno govori o tome koliko smo zadovoljni njihovom hranom i uslugom.

LAA Agency

Tim kuhara iz Placa Cateringa je kuhao za Duran Duran, Dubiozu Kolektiv, Gogol Bordello, Laibach, Apocalypticu, Slayer, Slash, Totto, Editorse i mnoge druge izvođače, a svi nabrojani su naprosto bili oduševljeni s hranom.

Kino Europa

U sklopu kina Europe često organiziramo razna kulturna i filmska događanja gdje imamo potrebu za cateringom. Catering Placa pokazao se kao jako dobar odabir, a naši su partneri vrlo zadovoljni s njihovom vrhunskom uslugom i iznimno ljubaznim osobljem. Osim kvalitete usluge i hrane, Catering Placa se pokazao i kao vrlo ugodan partner u komunikaciji i dogovaranju.

GONG

GONG je na mnogim konferencijama, seminarima i događajima angažirao Placa Catering i izuzetno smo zadovoljni uslugom i ponudom. Ono što nam je važno jest fleksibilnost oko dogovora menija kada se radi o većim grupama što nama uvelike olakšava organizaciju naših javnih događaja i edukacija.

Festivala tolerancije - JFF Zagreb

Placa catering je tim na koji uvijek možete računati da će pripremiti savršen domjenak i gastro ponudu, čak i za najuvaženije goste i našu vjernu
publiku, koje smo imali priliku ugostiti na otvorenjima manifestacija Festivala tolerancije - JFF Zagreb. Odlična ponuda jela i pića te profesionalna usluga razlog su zašto ih preporučujemo svima.

Petra Pekica

Ekipa je za svaku preporuku, pa eto, ekipo iz Rijeke, ako vam treba dobra i fleksibilna usluga cateringa, Placa Catering it is!

Katarina Crnčić

Izuzetno smo zadovoljni organizacijom i uslugom Placa cateringa. Placa catering angažirali smo za naše vjenčanje. Hrana je bila odlično pripremljena, ukusna i jako lijepo prezentirana. Naši gosti na svadbi su naprosto bili oduševljeni švedskim stolom.

Naša misija

Promicati tradicijsku kuhinju te ju istovremeno prezentirati na moderan i inovativan način.