Obiteljska tvrtka koja njeguje ljubav prema hrani

Vlasnik Goran već gotovo 40 godina radi s hranom, a njegova strast prema ukusnoj, uzbudljivoj hrani ne jenjava. Tu ljubav je prenio svojoj kćeri koja također radi s njim.

Osoban pristup i iskren interes i angažman prilikom svakog posla

Posvećujemo posebnu pažnju odabiru namirnica i odnosima s dobavljačima. Domaća, organska, ručno rađena hrana nam je prioritet. Ponosni smo što većinu naših suradnji ostvarujemo s lokalnim proizvođačima hrane, a naši klijenti često postaju i naši partneri.

Naš tim

Placa catering se sastoji od malog, ali predanog tima u kojem njegujemo kulturu temeljenu na povjerenju i prijateljskim odnosima.
Goran Vručinić
Direktor

Goran Vručinić je čitav radni vijek proveo u ugostiteljstvu te i dalje uživa u stvaranju nezaboravnih gastronomskih iskustava za sve vrste događaja - bio to restoran, catering ili vjenčanje iz snova.

Sara Vručinić
Event i Marketing Manager

Sara Vručinić je tokom čitavog života upijala ljubav prema hrani od svojih roditelja. Uvijek je tu za sve Vaše upite, spremna Vam pomoći i ponuditi brza i kreativna rješenja. Svoja znanja i vještine razvijala je tokom studija na Filozofskom fakultetu i Sveučilištu Vern.

Andrej

Andrej je diplomirani ekonomist sa skoro najduljim stažom u tvrtki. Uživa u tablicama, savršeno složenoj dokumentaciji i gablecima.

Milena

Od samog početka je ovdje i zato je savršena osoba za pitati i najneobičnije pitanje. Ona zna gdje se nalazi i najmanja žličica i uvijek će svima pomoći. Osim ako joj je loš dan, onda svi šute.

Kata

Naša Kata radi najbolju sarmu, a životna misija joj je da nitko oko nje nikada ne bude gladan.

Ivana

Ivana je mlada kuharica s iskustvom u a la carte kuhanju. Kod nas je razvila ljubav prema hladnim jelima i detaljnim i preciznim zalogajčićima.

Ana

Ana je slastičarka nadaleko poznata po svojim štrudlama, štruklama, ali ponajviše nezaboravnim baklavama s višnjama. Ako joj stanete na žulj, pazite na koštice.

Valent

Naš Valent je vanjski suradnik koji se brine da sva hrana svuda bude dostavljena na vrijeme, kao i da smo svi opskrbljeni njegovim domaćim vinom.

Ivan

Naš Ivan bez problema sprema svako jelo koje poželite i stvarno nema toga što ne zna i ne može. Od prijevoznih sredstava čvrsto vjeruje u bicikle i ne odustaje od njih čak ni po kiši i snijegu.

Vrhunska organizacija, sposoban tim, ugodna komunikacija

Placa catering nudi inovativna rješenja koja kvalitetom zadovoljavaju najviša očekivanja Vas i vaših gostiju. Stvaramo najljepše uspomene s vama.

Javite nam se s upitom ili nas nazovite. Stojimo Vam na usluzi!