5 ideja za savršen božićni domjenak

 

 

Sezona božićnih domjenaka je pred nama. Ponekad je teško smisliti dobru ideju za božićni domjenak, koja će vas napuniti pozitivnom energijom i zbližiti tim u opuštenoj atmosferi.

Večera i vino uvijek su dobra ideja, ali jeste li razmišljali o tome da za ovaj ove godine predložite kolegama nešto drugačije i mnogo uzbudljivije? Ako niste, nastavite čitati jer donosimo 5 zanimljivih ideja za božićni domjenak.

Božićni domjenak kojem prethodi uzbudljiva igra u Enagimariumu

Escape Room je uzbudljiva igra za dva do pet igrača koja se odvija u stvarnom svijetu. U 60 minuta trebate otkriti i otključati skrivene predmete i tragove, dešifrirati kodove i šifre, riješiti zagonetke i petlje, logično razmišljati i surađivati kako bi na kraju izašli iz sobe. Idealno za male tvrtke koje žele uzbudljivu igru prije obilnog božićnog domjenka. Savršena hrana nakon ovako uzbudljive igre je bogat i obilan hladno topli buffet koji krije različite delicije.


Opušten božićni domjenak uz kuglanje

Svima nam je poznato da je bowling ili kuglanje igra u kojoj se koristi kugla za pogađanje čunjeva, sa svrhom srušiti što više istih. No, manje nam je poznato da se kuglanje može igrati u parovima, ekipno (broj igrača u sastavu utvrđuje priređivač), u parovima (jedan par čine dva igrača), mješovitim parovima (jedan par čine jedan igrač i jedna igračica), tandemima (dva igrača na istoj stazi) i pojedinačno.
Sprint znači da igrač igra 10 hitaca u pune + 10 hitaca u čišćenje. Igra se na dvije staze, nakon kvalifikacija igra igrač na igrača, kup načinom igre, na izbacivanje protivnika. Idealan catering uz kuglanje je bogati finger food koji će trajati sve dok traje napeta igra.

 

 

 

 

 

 


Božićni domjenak uz carting vožnju

Karting staza dealan je kompromis između zahtjeva i zabave. Dok početnicima osigurava brzo upoznavanje kartinga, poznavatelje tjera u poboljšavanje postojećih tehnika vožnje. Idealan catering za ovu dinamičnu zabavu je show cooking i street food.


Božićni domjenak koji će probuditi umjetnike u Vašem timu

Pineli & Vino je slikarska zabava koja ne zahtijeva prethodno iskustvo u slikanju. Probudite djecu u sebi i uživajte u opuštenoj večeri. U cijenu je uključena sva oprema, materijal i naravno fino domaće vino, stručno vodstvo i dobra zabava je zagarantirana. Najbolje od svega je što svoj rad na kraju nosite sa sobom, kao uspomenu na jedinstveno iskustvo. Uz ovu zabavu predlažemo jedan inspirativan finger food koji je umjetnost sama za sebe.

 

Večera u genijalnom ambijentu uz jazz svirku uživo
Restoran Gastro objedinjuje najmoderniju fusion kuhinju, bogatu ponudu vina i urbane ritmove jazza i bluesa. Smješten u dizajnerskom ambijentu, Fidel Gastro je idealan za proslave i domjenke svih vrsta. Ispred impozantnog bara smjestili su se visoki stolovi koje slijedi restoranski prostor i galerija u kojima se služe sve delicije na raskošnom meniju.

 

Javite nam se!

Javite nam se s upitom ili nas nazovite. Stojimo Vam na usluzi!
    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
    Facebook
    Instagram