Prekrasne lokacije

Vrhunska usluga

Iskustvo u organizaciji

Vjenčanja

Obratite nam se i bezbrižno uživajte u vašem danu!

Prepustite se u naše ruke i budite sigurni da neće biti detalja o kojem nismo promislili.
Ukusna i posebna hrana prema Vašim željama

Dopustite nam da se pobrinemo da Vaši gosti još dugo pričaju o fantastičnoj hrani na vašem vjenčanju.

Nezaboravne i ekskluzivne lokacije

Izaberite jednu od nekoliko naših prekrasnih lokacija i gledajte kako se vaše vjenčanje iz snova ostvaruje.

Iskustvo i posvećenost detaljima

Nakon više od dva desetljeća u ugostiteljstvu, sretni smo što možemo s vama podijeliti sve detalje za koje znamo da čine razliku.

Naše lokacije

Znamo da je dan vjenčanja jedan od tek nekoliko dana u svakom životu koji se pamti zauvijek. Zbog toga smo pronašli nekoliko predivnih lokacija koje će vam pomoći stvoriti nezaboravne uspomene.

Plaža Medane

Vjenčanje na plaži

Plaža Medane nalazi se na otoku Krku, u mjestu Punat. Sama proslava se odvija u luksuznom šatoru tek nekoliko metara od mora. U galeriji slika pogledajte kako to izgleda.

Dvorac Belaj

Za vjenčanje iz snova

Dvorac Belaj je kompleks dvorca iz XVI. stoljeća sa povijesnim vinogradom, dvjema vinarijama, restoranom i odličnom lokacijom za Vaše vjenčanje iz bajke.

Tent Event šatori

Ekskluzivni šatori

Tent Event bavi se iznajmljivanjem šatora, pagoda, pozornica i ostale popratne opreme za sve tipove i lokacije vjenčanja. Svojim iskustvom i pristupačnosti naš partner omogućit će vam savršeno vjenčanje bez obzira na lokaciju koju odaberete.

Fidel Gastro

Za moderno i urbano vjenčanje

Fidel Gastro je renomirani zagrebački restoran koji njeguje poseban industrijski interijer s dozom topline koji mu daju brojne drvene površine i detalji. Ako tražite moderno, urbano i chic vjenčanje, ovo je pravo mjesto za vas. Hrana u Fidel Gastru već je tradicionalno fantastična, a spremni smo se prilagoditi i vašim željama.

Zagreb i okolica

Lokacija po vašoj želji

Prema Vašim željama, prilagodit ćemo catering za lokaciju prema Vašem izboru. Bio to planinarski dom ili od nedavno zatvoreni prostor GK Jabuke, kao i bilo koja druga lokacija, budite sigurni da će hrana i usluga biti besprijekorne.

Javite nam se za personaliziranu ponudu

Zatraži ponudu