Zaštita osobnih podataka

Izuzetno nam je važno povjerenje posjetitelja stranice i naših klijenata. Kako bi vas upoznali s vašim pravima te našom politikom korištenja i čuvanja vaših podataka napravili smo ovaj dokument o zaštiti privatnosti podataka.

Prikupljanje podataka o posjetiteljima naše web stranice

Kako bi stalno poboljšavali osobno iskustvo na našim internetskim stranicama te komunikaciju s vama, našim posjetiteljima i potencijalnim klijentima, trebamo određene podatke. Podatke dobivamo na dva načina: putem cooki-a tj. kolačića te vašim ispunjavanjem kontakt formi i upitnika na našoj stranici. Cookie je oblik digitalnog zapisa kojeg po vašem dolasku na našu stranicu šaljemo vašem računalu. Kolačiće koristimo za poboljšanje vašeg iskustva naše internetske stranice, a to su podaci poput: stranica unutar naše stranice koje si pregledao, koliko si se na njima zadržao, oglase koje si pogledao, itd. Te podatke koristimo kako bi po slijedećem dolasku na našu internetsku stranicu mogli brže ispuniti podatke, kako bi se prikazao sadržaj kojeg još niste pogledali ili preuzeli, kako bismo vas prepoznali itd. Podatke koje ostavite na našoj stranici prilikom ispunjavanja formulara ili upitnika koristimo isključivo za odgovor na upit koji ste nam poslali. Sve vaše osobne podatke poput imena, prezimena i e-mail adresa smatramo povjerljivom informacijom i poslovnom tajnom te ih nećemo ni na koji način davati, iznajmljivati, prodavati, posuđivati ili razmjenjivati trećim osobama.Jamčimo da će svi podaci biti korišteni isključivo za oblikovanje internog profila kako bi s vama mogli bolje komunicirati te neće biti zloupotrebljavani za bilo što drugo.

Trajanje zaštite privatnosti, čuvanje i brisanje podataka

Zaštita privatnosti vaših podataka postoji trajno, tj. dokle god čuvamo vaše podatke. Podaci se mogu ukloniti zatvaranjem tvrtke, uništavanjem podataka zbog tehničkih razloga ili vašim osobnim zahtjevom. Molimo vas da imate na umu kako niti jedan podatak na internetu nije u potpunosti siguran te je jedini način da se u potpunosti osigurate da ne ostavljaš nikakve svoje podatke nigdje na internetu.Ukoliko ne želite da i dalje čuvamo vaše podatke, u svakom nam trenutku možete poslati e-mail na [email protected] sa zahtjevom za uklanjanje osobnih podataka iz arhive. Također, ukoliko ne želite da koristimo cookie za vaše bolje iskustvo molimo da ne prihvaćate njihovo korištenje po dolasku na stranicu. Ukoliko želite naknadno poništiti njihovo korištenje molimo vas ih obrišete iz datoteke gdje se čuvaju za svaki internet pretraživač kojeg koristite te odbijete njihovo korištenje po ponovnom dolasku na našu stranicu.

Točnost informacija te odricanje od odgovornosti za tuđe informacije

Placa catering nastoji da sve informacije koje objavljuje na svojim stranicama budu istinite i točne. Budući da koristimo više izvora, ne možemo garantirati njihovu točnost. Također, ne možemo garantirati točnost informacija niti sigurnost sadržaja na stranicama koje spomenemo na našoj stranici te profilima društvenih mreža, ili čije poveznice objavimo.Sve informacije koje objavljujemo na našoj stranici i društvenim mrežama su besplatne te zadržavamo pravo da ih izmijenimo ili uklonimo kad god želimo, bez prethodne najave.

Promjene u dokumentu “zaštita osobnih podataka”

Placa catering zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja podataka u svakom trenutku. Svaka takva promjena bit će unesena u dokument Zaštita privatnosti podatka te će biti posebno naznačena na početku dokumenta. Ipak, promjene neće biti dodatno najavljene niti objavljene na stranici, pa vam predlažemo da ponekad provjerite eventualne promjene.

Javite nam se!

Javite nam se s upitom ili nas nazovite. Stojimo Vam na usluzi!
    Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial
    Facebook
    Instagram